Blog

Nieuwbouwzondag 24 oktober 2021

Bezoek onze nieuwe inspiratiewoning tijdens nieuwbouwzondag.
Bezoek ons.

Klasbak(ken) gezocht

Wij zijn op zoek naar volgende klasbakken om ons team te versterken: Projectleider/Interieurarchitect/Metser.
Meer weten?

Nieuwbouwzondag 25 april 2021

Op zondag 25 april doen wij terug mee aan de Nieuwbouwzondag. U kan een referentiewoning van ons bezoeken in Haaltert. Deze mooie woning is een zeer modern, halfopen bebouwing waar het licht rijkelijk binnenstroomt. De architectuur is vrij strak en binnenin werd er gebruik gemaakt van split-levels.
Meer weten?

Open werfdag 18/04/2021

Bezoek de werf van onze nieuwe inspiratiewoning
Bezoek deze werf

Opendeurdagen referentiewoning te Haaltert

Bezoek deze woning die we voor een klant gerealiseerd hebben
Bezoek deze woning

Opnames Albatros

Deze tragikomische fictiereeks volgt tien zwaarlijvigen die hun leven willen beteren en daarom deelnemen aan een afslankingskamp 'Albatros', in de Ardennen. De opnames werden o.a. gedraaid in onze vorige kijkwoning. momenteel op PLAY, straks ook op Streamz en voorjaar 2021 op Canvas.
Opnames Albatros

Tips voor een Coronaveilig huis

#Stay safe woning - 10 tips voor een Corona-veilige woning
Lees hier onze tips

Opendeurdag 20/09/2020 - referentiewoning Haaltert

Opendeurdag in een 'echte' woning die wij voor een klant gebouwd hebben. Omwille van de COVID-19 richtlijnen vragen wij om hiervoor een afspraak te maken.
Reserveren

Warmtepomp

Een warmtepomp gebruikt energie uit de natuur waardoor het een ecologische én energie-efficiënte keuze is. Het systeem kan warmte uit de grond, uit het grondwater of uit de buitenlucht halen. Deze gratis en hernieuwbare energie wordt door de warmtepomp aangewend voor de verwarming van werk- of leefruimtes, voor de aanmaak van warm sanitair water en zelfs voor de verwarming van het zwembad. De werking van een warmtepomp kan je eigenlijk vergelijken met de werking van de motor van je koelkast, maar dan precies omgekeerd.
Meer weten

Ventilatie

Doordat isolatie en luchtdichtheid een belangrijke rol spelen bij iedere nieuwbouw, stijgt ook de nood aan een goede ventilatie. We hebben allemaal nood aan verse én gezonde lucht om goed te kunnen functioneren. Luchtcirculatie zorgt voor een gezond binnenklimaat door ‘vervuilde’ lucht te vervangen door nieuwe, verse lucht. De lucht in een woning raakt vervuild door blootstelling aan verschillende vervuilingsbronnen: zweet, ademhaling, huisdieren, onderhoudsproducten, …
Ventilatie