Villa bouwen

Samen bouwen? U wilt weten wat Multibat voor u kan doen?

U heeft bouwgrond?

Maak een afspraak, wij komen naar u luisteren en op dat moment leggen we u haarfijn uit hoe ons team functioneert om aan uw verlangens, voorkeur en budget te voldoen. Dat doen we uiteraard gratis en geheel vrijblijvend. Wij kunnen u desgewenst ook de juiste architect aanbevelen.

U heeft al een eigen architect

Wij vormen graag met uw architect uw bouwteam om uw project te realiseren. We buigen ons samen over de plannen en leggen u een transparante, gedetailleerde offerte voor.

U wenst enkel wind- en waterdicht

Dat is perfect mogelijk. Ook als u voor een minimale afwerking opteert, zetten wij voor u dezelfde indrukwekkende prestatie neer.

U heeft een eigen lastenboek

Voor ons geen probleem. Wij passen onze offerte aan de wensen en behoeften in uw lastenboek aan.

U zoekt bouwgrond

Wij hebben ook eigen bouwgrond ter beschikking waarbij ons aanbod erg kan variëren. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en stay tuned.

U wilt een project realiseren?

Graag maken wij hiervoor een vrijblijvende afspraak zodat wij samen met u, uw project kunnen analyseren. Wij staan open voor verschillende mogelijke samenwerkingsvormen (kopen, recht van opstal, participatieve ontwikkeling,...) om uw project tot een goed einde te brengen. Onze aanpak is er één van volledige transparantie.

Roadbook

Stap 1
Ontwerp alleenstaande villa in crepi met carport

1. Kennismaking - Bouwen in vertrouwen

Iedereen heeft een hoogstpersoonlijke kijk op wonen. Daarom nemen we tijdens de eerste ontmoeting ruim de tijd om naar u te luisteren. Hoe ziet u uw woning of project? Wat is uw favoriete stijl? Hoever wilt u gaan in uw leefcomfort en de interieuraankleding? Hoever kunt u daar financieel in gaan? In deze etappe legt Multibat u al ruwe schetsen voor, die uiteraard gaandeweg verfijnd worden.

Stap 2
Bespreken technieken

2. Aan de slag

Indien u een ontwerp hebt van uw eigen architect gebruiken wij onze expertise en vakkennis om u een uitgekiend voorstel te bezorgen. Wij zullen daarbij niet nalaten suggesties tot verbetering en optimalisering van uw project te formuleren. Wij zullen bovendien alle door u aangereikte studies (EPB, sonderingen, stabiliteitstudie,…) in ons voorstel verwerken.

Hebt u nog geen eigen architect dan kunnen wij u één van de architecten -waarmee we reeds goede ervaringen hebben opgedaan- voorstellen om uw wensen in een eerste voorstel uitwerken. Hierbij zullen wij alle aangereikte informatie integreren. Een eerste voorstel (plan én lastenboek + prijs) zal u voorgelegd worden en na uw opmerkingen zal het voorstel verder uitgediept worden tot plan en lastenboek perfect overeenstemmen met uw wensen.

Stap 3
sdf

3. Het project coördineren & knopen doorhakken

Na het ondertekenen van het contract neemt onze projectleider uw project in handen. Die is vanaf dan uw unieke teamcoach binnen Multibat. Hij/Zij zal ervoor zorgen dat alles op de werf gesmeerd verloopt en begeleidt u in het maken van definitieve keuzes, zoals bijv. de gevelsteen, de vloertegel, maar ook bij uw keuze van keuken, sanitaire toestellen enz. In deze fase kiezen we samen met u alle technieken waarvoor Multibat de technische plannen uitwerkt.

Stap 4
sdf

4. Uitvoering

Nadat de eerste spade in de grond gegaan is volgt uw projectleider alle werkzaamheden op de werf nauwgezet op. Hij/Zij zorgt ervoor dat alle verschillende etappes mooi op elkaar aansluiten en op elkaar zijn afgestemd. Hij/Zij zorgt er ook voor dat onze teamgenoten op de werf op elk moment de nodige materiële ondersteuning krijgt, zodat niemand kostbare tijd verliest. Samen met de veiligheidscoördinator zorgt hij/zij er ook voor dat niemand uit de bocht vliegt of tegen de vlakte gaat.

Stap 5
sdf

5. Oplevering

De meet is bereikt, de bezemwagen heeft de bouwwerf helemaal schoongeveegd. U neemt de hoofdprijs in ontvangst: de sleutel van uw nieuwe huis of project. Heeft u nog opmerkingen of is er toch iets niet naar wens? Geen nood, Multibat zorgt er binnen de kortste keren voor dat u helemaal tevreden bent.