Multibat

Info

40 jaar ervaring in de bouw

Multibat is een bouwbedrijf dat bestaat uit een team van geroutineerde, getrainde bouwexperts. Klein, maar hecht. In ons helder transparant hoofdkwartier is geen plaats voor grote bedrijfsstructuren en ronkende titels, maar alleen voor een ongecompliceerde, vlotte samenwerking. Een half woord zegt bij ons boekdelen. 

Daar profiteert u van, als klant, want het maakt alle etappes van de bouw prettiger. En vooral: het geeft meer garantie op een aankomst binnen de tijd. Bouwen, één plezierrit? Het bestaat.

Onze aanpak

sfd
fssdf
Wie zijn we

Multibat bouwt sinds 1983

Oprichter van ons team is ingenieur Michel Guyonnaud, in 1983. Eerst was Multibat een bouwbedrijf voor houtskeletbouw, later verzoenden we allerlei traditionele en geavanceerde bouwtechnieken moeiteloos met elkaar. Dankzij die ruime ervaring groeide Multibat uit tot een gereputeerd bouwer van woningen in allerlei stijlen, met een voorkeur voor oogstrelende, tijdloze architectuur. Daarnaast legt ons bedrijf zich met evenveel enthousiasme en vakmanschap toe op renovatie. Respect voor de originele plannen staat daarbij voorop.

Een klein team voor grootse resultaten

Multibat houden we bewust klein. En onze klanten kiezen daar even bewust voor. Omdat ze sneller toegang hebben tot al onze medewerkers, maar ook omdat zo'n persoonlijke aanpak zoveel prettiger en sneller werkt. We kiezen bovendien alleen experts als ploegmaten, zowel intern als extern. Allemaal zijn ze gedreven, loyale vaklui die op het vlak van conceptie, interieurvormgeving, prijszetting, isolatie, ventilatie, energie en materialenkennis hun beste beentje voorzetten.

sfd

Wij doen wat u wilt

Uw ideeën of die van uw architect staan al gedetailleerd op plan? Of wilt u dat wij uw vage verlangens concreet uitwerken? En verkiest u dat wij het hele bouwronde op onze schouders nemen of wilt u zelf een etappe beheren? Multibat doet precies wat u verlangt. En dat leggen we kristalhelder vast in een aannemingsovereenkomst en een lastenboek.

Wij bouwen uw dromen
zonder zorgen

Wat doen we?

Elk bouwproces bevat verschillende etappes, zowel op de bouwwerf als in de voorbereiding. Om die vlot in elkaar te laten overlopen kunt u rekenen op de ervaring, de technische kennis en het coördinatietalent van Multibat. Als u wilt, laat u zelfs álles aan ons over, van de tactische bespreking tot de eindmeet, van de planning tot de oplevering.

Voor u blijft enkel gemoedsrust over. En de zekerheid dat u binnen de tijdslimiet de sleutel van een woning of project van uitzonderlijke kwaliteit in handen krijgt.  

Bekijk onze architecten

sfd
sdf