Villa met architectonische verrassingen

Deze moderne villa werd gebouwd voor een bijzonder vriendelijk koppel, waar architect Miranda De Boeck en bouwbedrijf Multibat hun dromen hebben waargemaakt. Deze woning is niet alleen een knap staaltje architectuur, maar straalt ook de warmte uit van de mensen die het hun thuis noemen.

De buitenkant van de villa is een speels samenspel van lijnen, dat perfect past bij de ruimtelijkheid binnen. De Vlissingse klinker als gevelsteen voegt een onverwachte, maar charmante touch toe aan het geheel, waarmee de persoonlijkheid van het sympathieke koppel wordt weerspiegeld.

architect: Miranda De Boeck

Multibat realisatie moderne villa in gevelsteen
De kamers zijn royaal en licht, met grote ramen die het natuurlijke licht binnenlaten.
Multibat realisatie moderne villa in gevelsteen

Binnenin draait alles om comfort, zonder de eigen stijl uit het oog te verliezen. De kamers zijn royaal en licht, met grote ramen die het natuurlijke licht binnenlaten en een prachtig uitzicht op de omgeving bieden. Wat betreft duurzaamheid, is de villa gebouwd met de nieuwste energiezuinige technieken, waarmee niet alleen aan de wereld wordt gedacht, maar ook aan de portemonnee van het sympathieke koppel.

Kortom, deze villa is meer dan zomaar een huis; het is een warme omhelzing van de unieke persoonlijkheden die erin wonen.

Welkom in jullie nieuwe thuis, waar de creativiteit van De Boeck en het vakmanschap van Multibat samenkomen in een plek vol gezelligheid en charme.

Multibat realisatie moderne villa in gevelsteen
Multibat realisatie moderne villa in gevelsteen