Villa Kastanje

Villa Kastanje - geïntegreerde carport

Deze villa is een meesterwerk van architectonisch vernuft waarbij de esthetische elegantie gecombineerd wordt met een duurzame technologie voor een unieke woonervaring.

Oogstrelend Gevelmetselwerk

Het exterieur van deze villa is een lust voor het oog. Het mooie gevelmetselwerk, uitgevoerd met de grootste zorg en precisie, geeft de woning een tijdloze uitstraling. Elk detail is doordacht en zorgvuldig afgewerkt, wat bijdraagt aan de exclusiviteit en de charme van deze woning. De combinatie van moderne materialen en traditionele bouwtechnieken zorgt voor een unieke esthetiek die zowel elegant als robuust is.

Architect: Arno Raspoet

Adembenemende Glaspartijen

In deze villa stapt u binnen in een zee van natuurlijk licht dankzij de vele glaspartijen die deze villa sieren. De grote ramen zorgen niet alleen voor een prachtige lichtinval, maar bieden ook een spectaculair uitzicht op de omgeving. Of u nu geniet van een zonsopgang met uw ochtendkoffie of ontspant met een goed boek bij zonsondergang, de glaspartijen creëren een naadloze verbinding tussen binnen en buiten.

Fijne Details en Hoogwaardige Afwerking

Bij Multibat geloven we dat de schoonheid van een woning zit in de details. Deze villa is dan ook voorzien van fijne details en hoogwaardige afwerking die het verschil maken. 

Multibat - grote glaspartijen
Fijne Details en Hoogwaardige Afwerking
Villa Kastanje - details gevelmetselwerk
Villa Kastanje - details gevelmetselwerk
Villa Kastanje - detail afwerking oversteek
Villa Kastanje - details gevelmetselwerk

Combinatie van gevelstenen & steenstrips leiden tot 1 monolithisch geheel

Villa Kastanje - details gevelmetselwerk

Banden in verticaal metselwerk geven deze villa zijn subtiel karakter

Villa Kastanje - voorgevel in gevelsteen

Lage EPB Score: Duurzaam en Energie-efficiënt

In deze villa geniet u niet alleen van luxe en comfort, maar ook van duurzaamheid. Dankzij de lage EPB (Energie Prestatie en Binnenklimaat) score, is deze woning bijzonder energie-efficiënt. Dit betekent lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk. Moderne isolatie, triple glasbeglazing en energiezuinige installaties dragen bij aan een optimaal binnenklimaat, het hele jaar door.

Deze villa is niet zomaar een huis, het is een thuis waar u kunt genieten van het beste dat het leven te bieden heeft.