Tips voor een Coronaveilig huis

Tip 1 : Wastafel in de inkom

Traditioneel wordt er een handenwasser voorzien in het gastentoilet. Wij stellen voor om deze te verplaatsen naar de inkom, zodat je bij het binnenkomen onmiddellijk je handen met ontsmettende zeep kan wassen. Dit is tevens ook de ideale plaats om een dispenser met alcoholgel te plaatsen. Op die manier kun je onmiddellijk korte metten maken met ongewenste, kleine & onzichtbare bezoekers.

Tip 2 : Tover je brievenbus om in een pakketbrievenbus

Tip 3 : Zorg voor veel natuurlijk daglicht

Zorg voor grote raampartijen zodat het daglicht rijkelijk kan binnenstromen en je zelfs in Corona-tijden geen opgesloten gevoel krijgt in je eigen thuis. 

Of dit ook helpt tegen het virus zelf is koffiedik kijken, maar baat het niet, dan schaadt het niet, en hé, kwam dat virus niet van een vleermuis?

Tip 4 : Zorg voor een goede ventilatie

 

Tip 5 : Opteer voor een keukenkraan van Aqualex

Geen gezeul meer met flessen water!  Gezuiverd water, bruisend water en zelfs kokend water; het komt rechtstreeks uit je keukenkraan. Echt wel handig tijdens een lockdown en anders eigenlijk ook.

Tip 6 : Voorzie een werkplek thuis

Tip 7 : Denk aan een douchetoilet

Zo hoef je alvast helemaal geen toiletpapier te hamsteren...
Bovendien is zo'n toilet super hygiënisch en bovendien nog eens comfortabel ook, in Japan is dit reeds volledig ingeburgerd.

 

Tip 8 : Investeer in je eigen wellness

 

 

Tip 9 : Ingebouwde espressomachine

Koffiepauzes neem je nu gewoon thuis. Wat is er bovendien heerlijker dan de dag te starten met een geurend kopje koffie. Deze komt bovendien ook uitstekend van pas tijdens het thuiswerken.

 

Tip 10 : Eigen bibliotheek